Perquè comprar a la Devesa?

  • hace 1 año
  • 1

Sabíeu que la Devesa és un dels parcs més grans dels Països Catalans? Doncs sí, la Devesa fa unes 40 hectàrees, de les quals nou corresponen a passejos.

És un espai emblemàtic on s’hi poden trobar més de 2500 arbres de 55 metres d’alçada, plantats al 1850. Aquest espai natural situat entre el riu Ter, l’Onyar i el Güell dóna la benvinguda a Girona entrant-hi pel Nord Oest.

 

Els arbres de la Devesa tenen un caràcter singular, fins al punt de convertir el Parc no només en un referent per a la ciutat, sinó també en un Bé Cultural d’Interès Nacional (catalogat així segons Decret de 27 de setembre de 1943).

La Devesa és una de les zones centre de la ciutat amb més natura, això fa que es consideri una zona ideal per viure. A més, la seva ubicació cèntrica, la tranquil·litat del barri i la proximitat de serveis, fan que sigui una de les àrees metropolitanes més buscades.

També podem comptar amb diferents esdeveniments i activitats diverses com les Fires i Festes de Sant Narcís, les exposicions i mostres a la Fira de Girona, l’Auditori i Palau de Congressos, el mercat setmanal… Tot això fa de la Devesa un potenciador de l’oci de la nostra ciutat.

Siguiente publicación

Comprar obra nova, per què no?

Únete a la discusión

Comparar listados

Comparar