Avís legal

Informació general.

OBRES I PROMOCIONS PONS SA és una societat registrada al Registre Mercantil de Girona, Tom 194, Foli 67, Full núm GI-3537, i amb C.I.F. A-17062498. Amb seu al domicili al carrer Sèquia 24, 17001 GIRONA.

A efectes de comunicació i notificacions de l’usuari a l’empresa OBRES I PROMOCIONS PONS SA:

Telèfon: 972 215 908

Fax: 972 200 223

Correu electrònic: info@oppons.com

Prestació de serveis.

A través de la seva pàgina web, OBRES I PROMOCIONS PONS SA ofereix a l’usuari serveis relacionats amb la construcció, venda i lloguer d’habitatges i locals, sent la informació oferta en aquesta “web site” merament orientativa, estant subjecta a possibles canvis, i a manera d’exemple dels serveis prestats per l’empresa, sense que en cap cas els productes que es visualitzen puguin considerar-se una oferta en ferm. Per a l’obtenció d’informació concreta i detallada dels serveis i productes que interessin a l’usuari, aquest s’haurà de posar en contacte amb OBRES I PROMOCIONS PONS SA per tal de rebre la informació detallada.

Propietat Intel·lectual i Industrial.

OBRES I PROMOCIONS PONS SA és propietària de la pàgina web www.oppons.com i titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial d’aquesta pàgina així com dels continguts de la mateixa i del nom de domini www.oppons.com. La totalitat d’aquest “web site”: text, imatges, marques comercials, logotips, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial de les pàgines web a les que la “web site” d’OBRES I PROMOCIONS PONS SA redirecciona, així com la titularitat dels seus continguts i dels noms de domini de les mateixos, corresponen als seus propietaris.

Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest “web site” i de qualsevol dels seus continguts sense el permís explícit i per escrit d’OBRES I PROMOCIONS PONS SA

Protecció de Dades Personals.

 

 

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de OBRIS I PROMOCIONS PONS SA amb CIF A1 7.062.498 i domicili social situat a SEQUIA 24 17001, GIRONA, i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que OBRES I PROMOCIONS PONS SA té previst realitzar :.

– Finalitat: Atendre les seves consultes i / o sol·licituds i instal·lació de cookies.

– Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.

– Base legítima: El consentiment de l’interessat.

 

– Finalitat: Captació, registre i tractament de dades amb finalitats de publicitat i prospecció comercial.

– Termini de conservació: Mentre es mantingui el consentiment prestat.

– Base legítima: El consentiment de l’interessat.

 

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902.877.192.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió ( “dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal SEQUIA 24 17001, GIRONA o al correu electrònic info@obresipromocionspons.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificats amb una marca (-) s’entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades anteriorment amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de OBRIS I PROMOCIONS PONS SA.

Limitació de responsabilitat.

OBRES I PROMOCIONS PONS SA no és fa responsable dels continguts de les pàgines web a les que redirecciona el “lloc web” www.oppons.com així com tampoc dels possibles incompliments de la normativa vigent en cada moment en què aquestes pàgines puguin incórrer.

OBRES I PROMOCIONS PONS SA no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes derivats de l’ús d’aquest “web site” o dels seus continguts, fins i tot danys informàtics i la possible introducció de virus.

 

Propietats

Cases Adossades Cassà de la Selva

 • 298.000€
 • 155 m2
 • Obra nova

LOCAL BERNAT BOADES 45

 • 302.000€
 • 1.600€/MES
 • 302

Local comercial Devesa

 • 800€/MES
 • Bath: 1
 • 126 m2

Local Bernat Boades 78-80

 • 452.280€
 • 1.950€/per mes
 • 376

Roma nº 16, Els Estanys

 • 3.639.000€
 • 5707 m2

Comparar listados

Comparar