Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Obres i Promocions Pons SA és una empresa gironina, consolidada en el sector de la construcció des del 1955, i amb una clara vocació de lideratge en el marc de la promoció integral de l’habitatge: projecció, construcció de l’immoble, venda, post-venda, etc… L’experiència, l’absolut control sobre tot el procés, i la contrastada professionalitat dels nostres industrials en els seus respectius àmbits, repercuteixen directament en la qualitat de l’obra, esdevinguent alhora una garantia pels nostres clients.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients l’habitatge que busquen. Habitatges amplis, folgats, amb una distribució racionalitzada, adaptables a les necessitats de cadascú. Procurant-los-hi un tractament respectuós amb el seu entorn i un disseny modern i agradable, però funcional. En aquesta pàgina trobareu tot tipus d’informació de les obres que estem promovent actualment: plànols, fotografies interiors i exteriors, façanes,… Esperem que siguin propostes engrescadores, a la mida de la vostra exigència, i que dipositeu la confiança en el nostre equip humà i tècnic.

Què oferim?

Tracte personal
Tracte personal
Oferim un tracte personalitzat i adaptat a cada client, informant de tots els aspectes –tant tècnics com legals- que envolten la compravenda d’un habitatge, procurant que se sentin acompanyats durant tot el procés.
Post-venda
Post-venda
Des del començament... fins al final! La nostra feina no s’acaba amb la signatura de la compravenda; ens importa el client i volem que parli bé de nosaltres. Seguim, doncs, en contacte pel que pugui necessitar, ja sigui en relació a la comunitat o amb els industrials que han intervingut a l’obra.
Garantia
Garantia
En el cas dels habitatges de nova construcció, el període de garantia es troba regulat per la llei 38/1999 d'ordenació de l'edificació que preveu uns terminis d'un, tres i deu anys en funció de la tipologia i origen del defecte.

Comparar listados

Comparar